Szolgáltatásaink - eyes security

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szolgáltatásaink

Élőerős objektum – és terület- és telephelyőrzés, járőrözési tevékenység:

Vállaljuk ügyfeleink telephelyeinek, intézményeinek, irodaházainak, raktárainak stb. folyamatos vagy bizonyos napszakokban történő védelmét, portaszolgálat és rendészeti feladatok ellátását, fegyver nélküli formaruhás, valamint kutyás biztonsági őrökkel az igényekhez igazodva.
Áruházőrzés:

Bármilyen jellegű áruház és elárusító hely őrzése, jól képzett biztonsági őrökkel. A bevásárlóközpontok, üzletterek őrzése a vagyonvédelmi terület speciális szakága. Kimagasló állóképességet, monotónia-tűrő képességet, stressz- és konfliktuskezelési készséget igényel a feladatot ellátó vagyonőröktől. Ezen megbízásoknál tisztelt megrendelőink speciális igényeinek is messzemenően eleget teszünk. A biztonsági szolgálat a megbízói követelmények alapján udvariasan, a vásárlókat segítve teljesíti kötelezettségeit. Felügyeli az áruvédelmi eszközök, berendezések működését, a kamerás rendszer segítségével és személyes megfigyeléssel nyomon követi az áruházban történt eseményeket.
Szolgálatunk végrehajtja a nyitás-zárás műveleteit, nyitvatartási időn túl felügyeli az árufeltöltési és takarítási munkálatokat. Áruházi civil ruhás detektív szolgálatunk határozott intézkedései során betartja a törvényeket, egyúttal diszkréten biztosítja az intézkedés alá vont személyek személyiségi jogait.
Személy- és vagyonvédelem:

Személybiztosítás, testőrfeladatok ellátása. A személyi védelemmel foglalkozó csoportunk külön szerződés alapján végzi frekventált személyek kísérését, védelmét. A veszélyeztetettségi tényezőkre figyelemmel szervezzük meg, és gondoskodunk a védett személy biztonságáról lakhelyén, átmeneti tartózkodási helyén, nyilvános helyeken, közlekedés közben.  A nyelvismerettel, speciális jártassággal és felkészültséggel rendelkező testőrök bel- és külföldön egyaránt megbízóink rendelkezésére állnak.

Személyvédelmi munkák ahol kollégáink dolgoztak

Natalia Oreiro /Magyarországon
DJ BOBO
Thomas Anders
(Modern Talking)
Juan Pablo Motoya Magyarországon
Portaszolgálati és ellenőrzési tevékenység:

Portai dokumentációk vezetésével.  A portások feladata a személy- és járműforgalom - a ki- és beléptetés-, továbbá a bizonylatok alapján az áruforgalom ellenőrzése, valamint a kulcsok kezelése. Jól felkészített, szükség szerint több nyelven beszélő szolgálatunk udvariasan tájékoztatja, útbaigazítja az ügyfeleket, ellenőrzi a belépési és tartózkodási jogosultságot, az érkező vendégeknek igény szerint kíséretet biztosít.
Az elektronikus rendszerek portára beérkező jelzései alapján a vagyonőrök megteszik a különböző - rendkívüli eseményekre előírt - intézkedéseket. A recepciós szolgálat átveszi és továbbítja a leveleket, küldeményeket, kezeli a telefonközpontot, az informatikai és irodatechnikai eszközöket, felügyeli a biztonságtechnikai rendszereket és használatukat.
Sofőrszolgálat:

Fontosnak tartjuk, hogy a bérsofőrök nyújtotta szolgáltatás kultúrája egyre elterjedtebb legyen az Önök Kényelmének szolgálatába. Munkánkkal ehhez próbálunk hozzájárulni.
Rendezvénybiztosítás:

fesztiválok, koncertek, konferenciák, sport és egyéb rendezvények biztosítása. Szakszerűen tudjuk elvégezni nagy létszámú tömeg adott területre történő ki- és beléptetését,  mozgatását, ellenőrzését, szükség esetén menekítését. Vendégek beléptetése, eligazítása, gépjárművek parkolásának biztosítása; illetéktelen személyek távoltartása; vendégek testi épségének biztosítása; közbiztonságra veszélyes eszközök bevitelének megakadályozása.
Recepciós és hostess szolgálat:

ügyfélirányítás – és kezelés, recepciós feladatok ellátása idegen nyelvet beszélő kollégákkal is. A részt vevők tevékenységének koordinálása, a vendégek fogadása, kísérete, tájékoztatása.

Szállodák, éttermek őrzés-védelme:

vendégek beléptetése, eligazítása, gépjárművek parkolásának biztosítása; illetéktelen személyek távoltartása; vendégek testi épségének biztosítása; közbiztonságra veszélyes eszközök bevitelének megakadályozása.
Gondnok feladatkör ellátása:

Vállaljuk a folyamatos működés biztosítása céljából a következő nem kvalifikált karbantartási, javítási feladatok ellátását:
  • az alapvető üzemeltetési berendezések felügyelete;
  • az észlelt kisebb, szükséges - nem szakipari - javítások, karbantartások elvégzése; illetve intézkedés a szakipari javítások, szerelések céljából;
  • a jelentősebb javítások helyszíni elősegítése, esetleges ellenőrzése, a Megbízó érdekeinek képviselete;
  • igény esetén gondoskodunk az alapvető szakipari ágazatokkal - víz-, gáz- és villanyszerelés -karbantartási szerződés megkötéséről, amely tartalmazza a rendelkezésre állási, illetve gyorsszolgálati kötelezettségeket.

Takarítás, épület karbantartás:

egyaránt vállaljuk kereskedelmi és ipari létesítmények, irodaépületek, közintézmények napi, heti rendszerességű takarítását, a felsoroltak nagytakarítását, illetve végső takarítását. Kollégáink a legmodernebb eszközöket használjuk munkájuk során. A takarítási időszakokat a helyiségek funkcionális feladatainak figyelembe vételével alakítjuk ki úgy, hogy a munkavégzés ne zavarja az épületben folyó napi tevékenységet.
 
Copyright 2020. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz